Prosjekter

I løpet av mine år som utvikler har jeg jobbet med et bredt spekter av både kunder og bransjer. Dette er et lite utvalg av det jeg har jobbet med.

Utvalgte prosjekter

Ringvirkninger

Min rolle: Utvikler

Nettside: https://ringvirkninger.landbruk.no

Norsk Landbrukssamvirke vil synliggjøre de økonomiske ringvirkningene i norsk landbruk. Siden viser ringvirkningen fordelt på Norges fylker og de forskjellige samvirkene knyttet til Norsk Landbrukssamvirke. Siden er laget i samarbeid med Netlife Design som sto for forarbeid og design av siden.

Landbruk Arena

Min rolle: Utvikler

Nettside: https://www.landbrukarena.no

Landbruk Arena er Norsk Landbrukssamvirkes kompetansesenter for tillitsvalgte og styremedlemmer i norske landbruksorganisasjoner. På siden kan du finner du oversikt over kurs og foredragsholdere, samt oversikt over kursmateriell og fagartikler. Siden er laget i samarbeid med Netlife Design som sto for forarbeid og design av siden.

LO - Ikke rør sykelønna

Min rolle: Utvikler

Nettside: https://ikkerorsykelonna.no

Kampanjeside for LO som ble laget i sammenheng med at Høyre åpnet for å vurdere sykelønnsordningen i sitt partiprogram. Siden presenterer forskjellige scenarioer som potensielt kunne bli konsekvensen av å endre sykelønnsordningen. Siden ble nominert til Visuelt for bruk av illustrasjoner.

Yggdrasilkonferansen

Min rolle: Utvikler

Nettside: https://yggdrasilkonferansen.no

Yggdrasilkonferansen er konferansen for deg som lager digitale brukeropplevelser og arrangeres av frivillige i regi av Den norske dataforening. På forsiden finner du en oversikt over alle foredragsholdere, med mulighet for å fremheve hovedtalerne og praktisk informasjon. Siden har skreddesydde maler for program og programkomitéen.

Orkester.no

Min rolle: Utvikler, designer

Nettside: http://orkester.no

Orkester.no er en felles platform for Norske Symfoni-Orkestres Landsforbund og De Unges Orkesterforbund. Målet med siden er å vudereformidle infomasjon som er nødvendig for å drive og delta i orkester, og hvis du ønsker å spille i orkester kan du enkelt finne et orkester i fylket der du bor. Siden har egne innholdstyper for kurs og støtteordninger.

Sabima

Min rolle: Utvikler

Nettside: https://www.sabima.no

Sabima er en miljøorganisasjon som jobber med å foreslå politiske løsninger for stanse tap av naturmangfoldet. sabima.no er nettsiden deres og består for det meste av artikler. Artikkelmalen kan deskes slik at redaktøren kan lage sin egen layout. Siden har også en enkel nettbutikk og mulighet for å donere penger til organisasjonen.

Lungekreftforeningen

Min rolle: Utvikler

Nettside: https://www.lungekreftforeningen.no

Lungekreftforeningen er foreningen for de som er rammet av lungekreft og deres pårørende, og jobber for jobber for å spre kunnskap om forebygging av lungekreft – verdens farligste krefttype. Forsiden kan deskes og foreningen velger selv hva de vil femheve av artikler, videoer og kampanjer. Siden har egen sidemal for diagnose, mulgiuhet for å stille spørsmål til fagpersoner og integarsjon mot intranett.

Smelters Mathus

Min rolle: Utvikler, designer

Nettside: https://www.smelters.no

Smelters Mathus samler en verden av gode smaker, med hovedtyngde på lokale varer, og holde til på Bærums Verk. På nettsiden dere finner ut overskt over Smelters sortiment og leverandører, og tilbud de har som tirsdagssuppe og catering. Det er kontaktskjemaer på hver side for å gjøre det enkelt å kontakte Smelters og kart for å finne frem til butikken. Siden har skreddersydd kampanjemal som brukes ved behov.

OKAB

Min rolle: Utvikler, designer

Nettside: http://www.okab.no

Opplæringskontoret for anleggs- og bergfagene er et samarbeidsorgan mellom bedrifter og virksomheter om inntak og opplæring av lærlinger og lærekandidater.Målet med siden er at lærlinger og bedrifter enkelt skal finne informasjon for hvordan man blir eller ansetter lærlinger. Siden har en oversikt over aktuelle bedrifter som kan sorteres på både fylke, kommune og bransje.

Andre kunder jeg har jobbet med

 • STAMI
 • IKT-Norge
 • Den norske dataforening
 • Aller Media
 • Se & Hør
 • Verket Interiør
 • Blodkreftforeningen
 • Gynkreftforeningen
 • Jobzone
 • Quest Travel
 • Kvardagsmat
 • Maskinentreprenørenes Forbund